Holm Security – Säkerhet är viktigt för alla

Vad är Holm Secuirty?

Det är ett rätt relativit nystartat företag som jobbar inom IT-säkerhetsbranchen. Dom jobbar för att förbättra möjligheterna för företag att upptäcka och förebygga säkerthetsbrister i system. Det är något som är väldigt viktigt då det inte är något man bara gör en gång. Utan det är ett arbete som måste skötas regelbundet, det eftersom att det hela tiden kommer fram nya hot och buggar i system. Därför erbjuder Holm Security sina tjänster som kan vara allt från nätverksskanning till riskanalys av användare.

Deras nätverksskanning skannar automatiskt ens system efter över 50 000 olika buggar och sårbarheter. Och deras databas utökas hela tiden med nya sårbarheter som tillkommer. För det kommer över 5000 nya sårbarheter varje år för olika system som finns på företag. Man kan få hjälp med skanning både internet för att se vad för sårbarheter som finns lokalt. Och även externa skanner görs så att man vet vilka hot utifrån som man kan utsättas för om man inte ser till att rätta till dom så snabbt som man kan.

Sen har vi riskanalys av användare som man kan få hjälp med genom Holm Secuirty. Det man får hjälp med är att se hur väl ens användare står emot social engineering och phising attacker. Så utan att utsätta sitt företag för risker på riktigt kan man få hjälp att se över vad för behov man kan ha av att utbilda personalen mer. För man kan få statistik på hur många av ens användare som öppnar ett phisingmail och hur många som klickar på en länk i mailet vilket skulle teoretiskt utsätta ens företag för en stor fara.

Det bästa är att man kan prova på Holm Security i  gratis för att få en bättre uppfattning på allt som dom har att erbjuda för det är mycket mer än bara nätverksskanning och riskanalyser av användare. Så ta chansen att och testa för att se vad ni får ut av det och då kommer ni förstå varför det är viktigt att ha koll på sin säkerhet.